IMAG0585_BURST002.jpg

Välkommen till LivsmedelsCoach!

Bra och säker mat kräver kunskap hos alla som hanterar livsmedel


Bra och säker mat, både på restauranger och i våra butiker, blir en allt viktigare konsumentfråga och det ställer krav på dig som hanterar livsmedel. Livsmedelshanteringen har ett omfattande regelverk för att säkerställa detta och det är inte alltid lätt att veta vilka rättigheter och skyldigheter som finns att ta hänsyn till när man hanterar livsmedel i yrkes- eller föreningslivet. LivsmedelsCoach tillför kompetens och skapar trygghet i din verksamhet, så att du kan lägga mer tid och fokus på kärnverksamheten.

LivsmedelsCoach jobbar med uppstartsplanering för nya livsmedelsverksamheter, rådgivning, provtagning, utbildning, och egenkontrollprogram för alla typer av livsmedelsverksamheter. Det kan handla om gårdsbutiker, restauranger, storkök, mattransporter, livsmedelsproduktion mm.

Med specialistkunskaper inom köttkvalitet, kan LivsmedelsCoach även rådge och utbilda i allt från hur djurhantering och mörningssätt ger bästa möjliga köttkvalitet till vilka lagar och regler som gäller i verksamheter med kötthantering. Exempel kan vara charkuteriföretag, slakterier, styckanläggningar och jägarförbund.

 

Kontakta oss

livsmedellogga11_edited_edited.png
 

Skärv Källstorp 1, 532 92  AXVALL, Sweden

+46 702 561719

©2020 av LottaCowirl. Skapat med Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now