top of page
69331845_10216753573606409_8251662486730

Om mig

Jag är en ”bondtös” i själ och hjärta med stort djurintresse.  Har både jobbat på ranch i USA och forskat på köttkvalitet i Australien. Hjälper nu gärna köttbönder vid behov och tränar hästar för praktisk användning. Jobbar nu också en del som avbytare på mjölkgårdar. Jag är utbildad livsmedelsagronom och har jobbat i livsmedelsbranschen i över 15 år.
Hästar har varit mitt stora intresse sen jag var liten. Det är inget som gått i arv, då mina föräldrar inte delade mitt intresse. Det var jag som fick tjata på dom att jag skulle få häst.
Horsemanship har nog alltid legat för mig, även om jag inte vetat om det. När jag var i tonåren brukade min hovslagare skälla på mig att jag alltid hade mina hästar lösa när han skodde. ”Ja, men det fungerar ju”, sa jag och han kunde ju bara hålla med! Det är vanans makt…
Idag har jag jobbat med hästar på många olika sätt och i olika länder. Men tycker det är viktigast att man faktiskt använder sin häst. Mycket lärde jag mig när jag jobbade på ranch i USA och red lite distans nere i Australien. Dessutom jobbar jag nu mycket med kallblod, körning och orutinerade hästar. Mycket givande och lärorikt.

bottom of page